ulitba-bohum-v-primem-prenosu
Blogy čtenářů Článek Úlitba bohům v přímém přenosu

Úlitba bohům v přímém přenosu

Redakce

Redakce

Zing vyhlašuje mobilizaci všech uživatelů. Dnes je den, kdy je třeba na chvíli opustit vaše miláčky a vyrazit do nejbližšího květinářství.

Reklama

Zing vyhlašuje mobilizaci všech uživatelů. Dnes je den, kdy je třeba na chvíli opustit vaše miláčky a vyrazit do nejbližšího květinářství.

Ne, vaše přítelkyně nemá narozeniny a váš herní miláček nevyžaduje vytváření květinových pomníků… Řeč je o něčem mnohem důležitějším, než je vaše přítelkyně a vaše herní stanice dohromady. Ne nejedná se o záchranu vesmíru s kyticí tulipánů v ruce, ale o svátek, na který dokáže hodně lidí zapomenout a zkazit si tak následujících několik dní svého života. Ano dnes je osmého května a na toto datum letos připadá Den matek. Vysypte proto z kasičky stokorunu a vydejte se do města splnit jeden z nejsložitějších úkolů roku (společně s nákupem vánočních dárků a čekáním na nového Zaklínače) a kupte své mamince alespoň jednu malou růži. Uděláte jí tím ohromnou radost a zároveň si zajistíte minimálně jedno klidné nedělní odpoledne.

Nezapomeňte se s námi podělit o zážitky z průběhu vaší mise a podat závěrečnou zprávu. A teď vojíni směle do boje. Mějte hlavu vztyčenou a půlky stažené, tohle bude nářez.

Redakce Zing.cz

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama