Ultimate verze Warriors Orochi 4 dorazí až v únoru
Novinka Ultimate verze Warriors Orochi 4 dorazí až v únoru

Ultimate verze Warriors Orochi 4 dorazí až v únoru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Prodávat se bude také formou digitálního upgradu.

Reklama

Koei Tecmo a Omega Force oznámili datum vydání upgradované verze akce Warriors Orochi 4 na západě. Warriors Orochi 4 Ultimate tedy dorazí na PlayStation 4, Xbox One, Switch a na PC (v prodeji pouze přes Steam) 14. února 2020. Hra bude k dispozici fyzicky i digitálně, ale pokud vlastníte původní verzi Warriors Orochi 4, můžete si Ultimate verzi stáhnout v podobě digitálního upgradu.

Warriors Orochi 4 Ultimate nabídne tři nové přírůstky do seznamu bojovníků. Tímto triem bude řecký bůh Hádes, hrdinský válečník Achiles a pak z Koei Tecmo dorazí kultovní ninja Ryu Hayabusa. Všichni se připojí k obsazení více než 170 hratelných postav čtvrtého dílu populární série hack'n'slash 1 vs 1 000, kde se hrdinové z Dynasty Warriors, Samurai Warriors a různí bohové starých národů, kteří společně hledají skutečný důvod jednání mocné síly, která je dopravila na tento svět aby zde vedli válku.

Kromě nových postav oznámilo Koei Tecmo také invenci populární japonské dabérky Saori Hayami, které do hry propůjčí nejen svůj hlas, ale také nazpívala pro Warriors Orochi 4 Ultimate tématickou píseň. Titulní skladba bude k dispozici v japonštině i v angličtině.

Zdroj: Koei Tecmo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama