uncharted-oko-indry-dil-prvni
Blogy čtenářů Článek Uncharted: Oko Indry - díl první

Uncharted: Oko Indry - díl první

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

V pořadí třetí díl úspěšné akčněadventurní série Uncharted je ještě bolestivě daleko a je třeba si něčím zkrátit čekání.

Reklama

V pořadí třetí díl úspěšné akčněadventurní série Uncharted je ještě bolestivě daleko a je třeba si něčím zkrátit čekání.

Ačkoliv se považuji za velkého fanouška Nathana Draka a jeho dobrodružství, pravdou je, že jsem se s Uncharted seznámil teprve na přelomu loňského a tohoto roku. Od té doby jsem se však do série zamiloval a stejně jako spousta ostatních fanoušků netrpělivě vyhlížím jakékoliv detaily o Drake's Deception, jehož vydání je aktuálně naplánováno na listopad tohoto roku.

Střípky informací, které vývojáři v nepravidelných intervalech pouští do oběhu, však ani zdaleka nestačí k ukojení mé zvědavosti a proto jsem nedávno začal prohlédávat internet v naději, že narazím na něco krapet výživnějšího. A světe div se, stalo se!

Uncharted: Eye of Indra je čtyřdílná motion-comics série, která si odbyla premiéru v říjnu roku 2009 a zájemcům přiblížila Natův život před děním v Drake's Fortune. Pokud vás tedy někdy zajímalo, z čeho Nathan financoval svou výpravu a jak se seznámil s Eddiem Rajou, neměli byste si tuto kompilaci nechat ujít.

Ačkoliv jde pouze o krkolomně rozpohybované obrázky, snad až příliš svižně vyprávějící připravený příběh, projektu se nevyhnul duch Uncharted, jenž z něho dělá něco, co by si žádný fanoušek neměl nechat ujít. Tvůrci se seriálem skočili do herního univerza hezky po hlavě a prodchnuli ho celou řadou vtipných vsuvek i tématicky laděných reklam.

Pokud vám tedy představení Katherine Marlowe nestačilo a NGP verzi Uncharted neočekáváte dřív než příští rok, důrazně doporučuji každou neděli o půl třetí odpoledne zavítat na můj blog, kde na vás bude čekat otitulkovaná epizoda Eye of Indra.

... zde pokračujte v psaní ...

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama