Únik záběrů z GTA 6 má citelný dopad na hodnotu Take-Two
Novinka Únik záběrů z GTA 6 má citelný dopad na hodnotu Take-Two

Únik záběrů z GTA 6 má citelný dopad na hodnotu Take-Two

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Tržní hodnota společnosti výrazně klesla.

Reklama

GTA 6 je v posledních dnech kvůli úniku záběrů opravdu všude. Rockstar sice svět uklidňuje skrze svá prohlášení, avšak podle všeho má celá situace dopad nejen na něj, ale také na jeho mateřskou společnost Take-Two Interactive Software. Ta během krátké doby ztratila téměř 500 milionů dolarů ze své tržní hodnoty, což je opravdu nepříjemný sešup, s nímž se aktuálně nedá mnoho dělat. Teoretickou možností jak celou situaci zachránit, by bylo vypuštění řádného traileru, vzhledem k tomu, že aktuální situace je opravdu nečekaná, bych s ním však moc nepočítal.

Pro Rockstar i Take-Two nyní neexistují žádná snadná řešení. Hacker jim vytvořil takřka neřešitelný problém. V případě že dojde k jeho dopadení, čekají ho skutečně velká vydání. Obdobně jako v případě potenciálního vypuštění traileru, bych však vůbec nepočítal s tím, že by byl schopen kompenzovat škody způsobené vypuštění záběrů GTA 6 a řady dalších informací. O dalších novinkách v této zajímavé kauze vás budeme informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama