Unikl manuál a obrázky sběratelské edice Starfield hodinek
Starfield Novinka Unikl manuál a obrázky sběratelské edice Starfield hodinek

Unikl manuál a obrázky sběratelské edice Starfield hodinek

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

7
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Chytré hodinky mají mít na svědomí výrobci Fallout a Nuka Cola autíček.

Reklama

Zdá se, že unikly obrázky a manuál prvního předmětu, který bude součástí sběratelské edice hry Starfield. Chytré hodinky s názvem Chronomark LPV6 podle všeho navrhla britská rekvizitářská společnost The Wand Company, a svým vzhledem skutečně připomínají stylizaci Starfieldu. Vedle názvu Chronomark je zde také nápis "Est 2188", což naznačuje, že Chronomark je společnost ve Starfieldu.

Podle návodu, který byl objeven na subredditu Starfield, se zdá, že hodinky jsou zařízením s operačním systémem Android a s možností připojení k chytrým telefonům přes Bluetooth. Mezi funkce hodinek, které jsou zmíněny v návrhu manuálu, patří barometr, informace o počasí a informace o východu a západu slunce a fázi měsíce. Podle spekulací by se mohlo jednat o ty stejné hodinky, které bylo možné na malý okamžik spatřit během zákulisního videa "Into the Starfield: The Journey Begins". Lze tedy předpokládat, že chytré hodinky budou součástí sběratelské edice Starfield, která bude pravděpodobně odhalena někdy v budoucnu, jak se bude hra blížit k datu svého vydání. Nicméně mé pesimistické já se nemůže zbavit pocitu, že se může jednat pouze o samostatný doplněk, který nemusí být součástí kterékoliv Starfield edice.

Za hodinkami stojí už zmíněná společnost The Wand Company, která se specializuje na vytváření funkčních zařízení, která vypadají jako rekvizity z filmů, televizních pořadů a her. S Bethesdou už v minulosti pracovala, například na vydání odlitých modelů vozidel ze hry Fallout, včetně Fusion Flea a rozvážkového vozu Nuka Cola. Jak se zdá tak teď společnost spolupracuje s Bethesdou znovu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama