Unikl obal a dodatečné informace o WWE 2K22
WWE 2K22 Novinka Unikl obal a dodatečné informace o WWE 2K22

Unikl obal a dodatečné informace o WWE 2K22

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

A co se chystá za předobjednávkový bonus?

Reklama

WWE 2K20 bylo takovou menší katastrofou, z které si v době vydání dělala legraci nemalá část internetu. Proto se rozhodlo, že si série dá malou pauzu, aby vývojáři měli delší čas na různé vylepšování a ladění.

Novým dílem tedy bude WWE 2K22, které bylo oznámeno už během minulého dubna, a to skrze krátkou ukázku.

Od té doby jsme se dočkali několika málo ukázek, kdy nové oficiální informace mají přijít v tomto měsíci. Avšak jak to vypadá, tak ty se na internet dostaly možná o něco dříve.

TechnikNews totiž nabídlo několik údajných exkluzivních novinek, mezi kterými nalezneme i obaly hry, na nichž se objeví Rey Mysterio a které lze zhlédnout v příspěvku níže.

Jedná se o standardní a Deluxe edici, kdy v té dražší máme nalézt season pass a Undertaker Immortal Pack (bude dostupný i pro majitele předobjednávek). V onom zmiňovaném balíčku následně nalezneme tři verze Undertakera, MyFACTION EVO karty a MyFACTION bonusy a perky.

Kromě toho se máme dočkat třídenního předběžného přístupu, který odstartuje 8. března. To pak dává smysl, jelikož v srpnu bylo oznámeno, že se hry dočkáme 11. března.

Uvidíme tedy, jestli se tyto informace potvrdí.

Každopádně to, co je jisté, je fakt, že by titul měl nabídnout lepší vizuální stránku a dočkáme se mnoha režimů, jako je MyGM, MyFaction (kartičky), MyRise (kariéra za zápasníka), Universe Mode či 2K Showcase (režim založený na historii Reye Mysteria).

Z pohledu platforem se pak může těšit PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama