Unikl popis příběhu druhého filmového Sonica
Filmy/Seriály Ježek Sonic Článek Unikl popis příběhu druhého filmového Sonica

Unikl popis příběhu druhého filmového Sonica

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1

Jaké nástrahy na našeho hrdinu budou čekat tentokrát?

Reklama

První filmový Ježek Sonic byl rozhodně příjemnou jednohubkou pro celou rodinu, která nabídla 100 minut odpočinku.

Snímek byl navíc úspěchem i po stránce financí, pročež se relativně brzy odkleplo pokračování, které by mělo do kin dorazit 8. dubna (u nás 7.).

Uživatel Ninja_Risu posléze objevil stránku filmu v katalogu Úřadu spojených států pro ochranu autorských práv, v níž se vyskytuje i popis příběhu, který zní následovně:

"Poté, co se Sonic usadil v Green Hills, tak je připraven na větší svobodu, kdy se Tom a Maddie dohodli, že ho během dovolené nechají doma. Jakmile ale odjedou, tak se vrátí Dr. Robotnik, tentokrát s novým partnerem Knucklesem, kteří hledají smaragd, jenž má sílu budovat i ničit civilizace. Sonic se proto spojí se svým vlastním pomocníkem Tailsem a společně se pokusí najít smaragd předtím, než padne do špatných rukou."

Jak to z tohoto popisu vypadá, tak příběh bude podobný tomu z titulu Sonic the Hedgehog 3, v němž se právě poprvé objevil Knuckles, kterého Dr. Robotnik přesvědčil, ať s ním spolupracuje proti ústřední dvojici hrdinů.

Kromě toho se dá odvodit, že Tom s tváří Jamese Marsdena bude mít ve filmu výrazně menší roli, než jakou měl v jedničce.

Každopádně doufejme, že se dočkáme podobné nenáročné zábavy, jako v případě prvního dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama