Uniklé fotky ukazují devkit PlayStation 5
Novinka Uniklé fotky ukazují devkit PlayStation 5

Uniklé fotky ukazují devkit PlayStation 5

Denis Růžička

Denis Růžička

18
Platformy PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Touch screen na ovladači a lepší chlazení konzole.

Reklama

Sony před nedávnem potvrdila, že jejich nadcházející konzole PlayStation 5, dorazí příští rok na vánoční svátky. Taktéž prozradila, že pracovní verze byly již předány hned několika vývojářům, aby mohli začít připravovat své tituly. Tento devkit nedávno viděli i redaktoři Wired a dle jejich slov zatím velmi připomíná onen „véčkový“ prototyp, který se neoficiální cestou dostal na internet. Nyní se objevila další fotografie, která devkit ukazuje již zapojený a připravený k testování kdesi v kanceláři.

Uniklé fotky ukazují devkit PlayStation 5

Prototyp vzhledově odpovídá přesně tomu, který viděli redaktoři a jehož 3D model unikl na internet. Sony si tentokrát s designem vyhrálo oproti takovému devkitu PlayStation 4. Ten nebyl ničím výrazný a šlo pouze o černou krabici (níže na obrázku), kde byly jen ty nejdůležitější věci a od finální verze se velmi lišil.

PS4 devkit
PS4 devkit

Na devkitu PS5 vidíme hned několik USB a dalších připojení. Kromě toho i nápis, že není na prodej a onen vyříznutý kousek. Ten dle informací má sloužit k lepšímu chlazení stroje, aby nedocházelo k problémům přehřívání jako u PS4. Nicméně, pravost fotky je lehce sporná, jelikož nejde o jedinou fotku, ale o jednu z mnoha dalších, avšak na nich údajný devkit a ovladač vypadají úplně jinak.

Uniklé fotky ukazují devkit PlayStation 5

Opět nevíme, jak moc se pracovní verze a uniklé fotky přibližují finální podobě, každopádně je určitě zajímavé, že ovladač by se mohl dočkat malinké obrazovky v podobě touch screenu. Kromě toho se dočkal i menších změn designu, ale nijak výrazných. Za to pracovní verze konzole už je oproti předchozímu prototypu úplně jiná a spíše se podobá PS4 devkitu. Zda skutečně některá z fotek ukazuje pravý devkit a jestli onen véčkový typ či ovladač bude takto skutečně vypadat, se doufejme brzy dozvíme.

Uniklé fotky ukazují devkit PlayStation 5
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama