Uniklo možné vydání The Last of Us Part II
Novinka Uniklo možné vydání The Last of Us Part II

Uniklo možné vydání The Last of Us Part II

Jan Tomanek

Jan Tomanek

6
Platformy PlayStation PlayStation 4

Dočkáme se již v říjnu?

Reklama

První díl postapokalyptické akční adventury The Last of Us se vývojářům z Naughty Dog (série Uncharted) vyvedl více než dobře. Hra sbírala ocenění po celém světě a dočkala se i remasteru na PlayStation 4, kde obsahuje i DLC s dvěma příběhy Left Behind. Není tedy divu, že na druhý díl se čeká jak na boží smilování.

Teď se hovoří o datu vydání. Poprvé si úniku informace všiml herní web Loot Gaming, který následoval peruánský obchod Law Gamers s plakátem, který vybízí k předobjednávce. A pokud trošku zaostříme zrak, můžeme si v levém dolním rohu všimnout data, které zmiňuje říjen letošního roku.

Uniklo možné vydání The Last of Us Part II

I když u maloobchodníků nebývá zvykem, že prozradí takhle důležitou informaci, tak musíme brát v potaz, že by se mohlo jednat o skutečné datum vydání. Nasvědčují tomu například předchozí informace o vydání, které se také zaměřovaly na letošní rok a stejně tomu nahrává i diskutované odhalení PlayStationu 5, k němuž může dojít koncem letošního roku.

Samozřejmě Sony ani Naughty Dog se k situaci nijak nevyjádřili, a tak nám nezbývá než čekat a doufat, že by se mohlo jednat o pravdivé informace. Může neznámý obchod vědět datum vydání takhle velké hry?

Pokud chcete zavzpomínat na první díl a vrátit se do tvrdého světa plného netradičních zombie a krvelačných banditů. Remaster prvního dílu na PlayStation 4 je k dispozici na webu Xzone.cz., kde předobjednáte i chystanou dvojku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama