Unikly další obrázky ze Starfieldu
Starfield Novinka Unikly další obrázky ze Starfieldu

Unikly další obrázky ze Starfieldu

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Ukazují tři roky starý build.

Reklama

Starfield se nepochybně řadí mezi nejočekávanější hry roku 2022. Ačkoliv toho o nové značce od Bethesdy víme pořád málo, občas nějaké ty informace uniknou. Kromě krátkého traileru, který jsme mohli vidět na loňské E3 během konference Microsoftu, uniklo na internet několik záběrů ze hry. To se koneckonců údajně nedávno stalo znovu, kdy se na internet dostaly obrázky Starfieldu, prezentující build z roku 2018.

Informace přinesl uživatel Redditu s přezdívkou Yes1SNo. Ten prezentuje několik screenshotů, které byly před několika dny také nahrány na server Imgur. Obrázky ukazují několik exteriérových prvků, které údajně pocházejí ze hry, přičemž hlavním z nich je zlatá kopule. Dále se jedná o detailnější záběry různých objektů. Žádné záběry postav ovšem nečekejte. Zatím se nedá s jistotou říct, že jsou screenshoty legitimní. Pokud ovšem jsou, pak ukazují, jak vypadal stav sci-fi titulu před několika lety. Za tu dobu se mohlo spoustu změnit. Uživatel Redditu Yes1SNo dokonce tvrdí, že tyto obrázky pravděpodobně nepředstavují finální produkt.

Nedávno Bethesda sdílela koncept art ze Starfieldu, na kterém byla zobrazena postava, možná hráč, v tajemné jeskyni. To naznačuje, že budeme prozkoumávat různá zákoutí nejen vesmíru. Zatím je toho ohledně informací i nadále málo a kromě toho, že stylizace hry bude připomínat spíše určitý retro futurismus, toho moc nevíme.

Starfield byl oznámen v roce 2018 na konferenci E3, přičemž hra by měla vyjít letos 11. listopadu, a to pro konzole Xbox Series X/S a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama