Uniklý dokument odhaluje sedm neoznámených titulů na PlayStation
Horizon: Zero Dawn Novinka Uniklý dokument odhaluje sedm neoznámených titulů na PlayStation

Uniklý dokument odhaluje sedm neoznámených titulů na PlayStation

Filip Svoboda

Filip Svoboda

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Únik upřesňuje, že předělávka Horizonu bude remaster.

Reklama

Zdánlivě odnikud (na 4chanu mezi insedery) se vynořil dokument se seznamem her, které jsou v současnosti ve vývoji pro PlayStation. Ačkoli nemůžeme dohledat původní zdroj, samotné tituly odpovídají dosavadním spekulacím a je zřejmé, že seznam byl zároveň zdrojem pro aktuální zprávy o předělávce Horizon: Zero Dawn pro PS5. Dokument upřesňuje, že půjde o remaster, což potvrzují i zdroje magazínu Insider Gaming.

Pokud bychom měli zůstat u Guerilla Games, dokument dává za pravdu i spekulacím o online hře ze světa Horizonu. Má jít o live-service titul a vedle PS5 je plánované také vydání na PC.

Další hrou která vedle konzole od Sony zamíří podle uniklých informací i na počítače je survival horor od Firesprite s označením Heartbreak. O něm jsme se díky inzerátům už dříve dozvěděli, že jde o AAA projekt vznikající na Unreal Enginu 5.

Je veřejným tajemstvím, že multiplayerová hra obsahující souboje s vozidly s označením Redstar je reboot série Twisted Metal. Dokument jeho vývoj přisuzuje liverpoolským Lucid Games, ale podle zjištění magazínu VGC se ho měl na začátku roku ujmout už zmiňovaný Firesprite. Pravděpodobně je tedy seznam titulů staršího data.

Dále uniklé materiály zmiňují project Ocean od Kojima Productions, o kterém jsme psali jako o Death Stranding 2 potvrzeném z různých zdrojů. Sumo Digital má pracovat na pro PS5 exkluzivním open-world multiplayerovém titulu, na PS5 a PC pak zamíří survival horor od studia Ballistic Moon a live-service hra od London Studio.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama