Unikly podrobnosti o chystané multiplayerové hře z univerza Far Cry
Far Cry Novinka Unikly podrobnosti o chystané multiplayerové hře z univerza Far Cry

Unikly podrobnosti o chystané multiplayerové hře z univerza Far Cry

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Tradiční insider přinesl nové informace i orientační datum vydání.

Reklama

Protřelý insider Tom Henderson se ve svém nově zveřejněném článku pro magazín Insider Gaming podělil o čerstvé informace, které se týkají zatím stále oficiálně nepotvrzené multiplayerové hře z univerza Far Cry. Hra s kódovým označením Project Maverick měla původně vznikat jako součást chystaného sedmého dílu, ale Ubisoft se z ní nakonec rozhodl udělat samostatný titul, jehož vývoj má však nadále probíhat pod vedením předního studia Ubisoft Montreal.

Z pohledu herní náplně se má jednat o extrakční střílečku, jež hráče vezme do fiktivního světa s názvem Alashnica, který je však výrazně inspirovaný Aljaškou. Hra má klást velký důraz na průzkum prostředí a hledání zdrojů, ze kterých budete následně vyrábět různé pomůcky včetně zbraní. Svou nasbíranou kořist budete moci následně schovat ve vlastním úkrytu. Chybět nemá ani nakupování perků a systém postupného levelování.

Henderson dále upozorňuje na to, že hra bude pracovat s mechanikou permanentní smrti. V praxi to má znamenat, že pokud v průběhu vašeho putování a plnění jednotlivých kontraktů zemřete, tak přijdete o veškeré vybavení s výjimkou předmětů, které jste si schovali ve zmíněném úkrytu.

Na závěr Henderson zmiňuje, že multiplayerové Far Cry vyjde ještě před plnohodnotným sedmým dílem. V současnosti by datum uvedení mělo být stanoveno na duben roku 2025. Vzhledem k možnému odkladu však tento termín zatím berte s rezervou.

Unikly podrobnosti o chystané multiplayerové hře z univerza Far Cry
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama