Únorová nabídka her na PS Plus
Novinka Únorová nabídka her na PS Plus

Únorová nabídka her na PS Plus

David Bernard

David Bernard

31
Platformy PlayStation PlayStation 4

Na své si přijdou milovníci stříleček i kultovního simulátoru života.

Reklama

Služba předplatného PlayStation Plus nám každý měsíc nabízí několik her zdarma. V únorovém menu si na své přijdou jak milovníci stříleček, tak i fanoušci kultovního simulátoru života. Někteří z vás možná opráší i PlayStation VR.

BioShock: The Collection

Od podmořského města Rapture až po ve vzduchu se vznášející metropoli Columbia. Do obou míst nás zavede dobrodružná cesta skrze akční sérii BioShock. PS Plus nabízí kompletní remasterovanou kolekci tří dílů, které se mohou pyšnit mnoha oceněními, a to BioShock, BioShock2 a BioShock Infinite. To vše ve Full HD rozlišení a s veškerým vydaným bonusovým obsahem pro hru jednoho hráče.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=U3RXpEXA0jw[/embed]

The Sims 4

Letošní únor je pro The Sims významným milníkem. Série slaví dvacetilété výročí a vy jste díky přeplatnému PS Plus zváni na párty. Dejte prostor své představivosti a vyzkoušejte si různé životní situace nanečisto, bez reálných důsledků. Jen prosím nechejte schůdky v bazénu tam, kde mají být.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=R9C8ugmc0aE[/embed]

Firewall Zero Hour

Staňte se nájemným žoldákem a získejte či ubraňte citlivé informace v týmových soubojích formátu 4v4. Taktická střílečka Firewall Zero Hour byla vyvinuta přímo na míru systému virtuální reality - PlayStation VR. Je tedy nutné podotknout, že bez něj si titul bohužel nevyzkoušíte. Do hry míří také nová sezóna, tentokrát pod názvem Operation: Black Dawn, která bude obsahovat novou mapu Oil Rig. Sezóna startuje 4. února.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=6d0AB2opmkE[/embed]

Všechny tři tituly budou pro předplatitele služby PlayStation Plus dostupné od 4. února do 2. března 2020. Na stažení lednových her máte tedy jen pouhých pár dní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama