Unpacking se na PlayStation podívá zítra
Novinka Unpacking se na PlayStation podívá zítra

Unpacking se na PlayStation podívá zítra

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Titul tak bude dostupný na všech hlavních platformách.

Reklama

Zenové, nesmírně příjemné a v podstatě i melancholické Unpacking od studia Witch Beam patří k jedním z nejvýraznějších menších titulů minulého roku, který vyhrál třeba dvě ceny na letošních BAFTA Game Awards, a to v kategoriích "Nejlepší vyprávění" a "Hra roku podle veřejnosti".

My jsme následně o této hře zde ještě po hříchu nepsali, tudíž k tomu využijeme alespoň takovou příležitost, že se titul konečně také chystá na PlayStation.

Na tuto verzi posléze už nebudeme muset čekat příliš dlouho, jelikož k jejímu vydání dojde už 10. května, tudíž hned zítra.

K oznámení této skutečnosti ale také vyšel nový článek na PlayStation.Blog, kde autoři popisují jak samotný titul, tak i třeba význam jednotlivých věcí, na něž ve hře můžete narazit, kdy se jedná i o takové kousky, které sem vývojáři přenesli ze svých vlastních životů.

Toto vydání následně znamená, že si hru budeme moci zahrát na všech hlavních platformách, kdy kromě PlayStationu to je ještě na PC, Xboxu a Nintendu Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama