Update pro Life is Strange: True Colors přidává režimy běhu pro konzolové verze
Life is Strange: True Colors Novinka Update pro Life is Strange: True Colors přidává režimy běhu pro konzolové verze

Update pro Life is Strange: True Colors přidává režimy běhu pro konzolové verze

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Také by měl opravit některé problémy v PC verzi.

Reklama

Life is Strange: True Colors vyšlo v první polovině září, kdy vyprávělo příběh Alex Chen, která se vrací do městečka Haven Springs, kde se má po letech setkat se svým bratrem, avšak idylka nebude trvat příliš dlouho a osud ji zase cesty zkomplikuje.

Titul pak svým předchůdcům rozhodně ostudu neudělal (naše recenze za 8 z 10 tady), avšak třeba na PlayStationu se hra potýkala s poměrně problematickým během. A různé další problémy se nevyhnuly ani dalším platformám. Proto autoři už vydali dva patche, které měly vyřešit třeba různé potíže s ray tracingem.

Nyní ale už přichází na řadu patch třetí, jenž do PlayStation 5 a Xbox Series X verze dodává možnost volby z dvou režimů běhu, kdy jeden upřednostní rozlišení, zatímco ten další zase plynulost (až 60 FPS). V PC verzi by následně mělo být povoleno HDR. Pro všechny varianty také platí, že byste měli zpětně získat všechny trofeje za nalezené sběratelské předměty, pokud vám tedy některá z nich během hraní nevyskočila.

Tato aktualizace je již dostupná pro PS5 a Xbox, pro PlayStation 4 ji půjde stáhnout zítra, zatímco pro uživatele Google Stadia a Steamu ve středu 7. října.

Vývojáři posléze aktuálně řeší problém uživatelů Google Stadia, kteří se nemohou dostat k DLC Wavelengths. S tímto rozšířením jsou také spojeny další ohlášené zádrhely, jako je nemožnost zvolit dvacetistěnku při rozhovoru s volajícím a chyby spojené s uloženou pozicí.

Hru je možné zakoupit v obchodě Xzone pro PC, PlayStation 4 a 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Později v tomto roce by ještě měla dorazit verze pro Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama