[Update] Zítra vychází Dragon Ball Z: Kakarot a Tokyo Mirage Sessions #FE Encore
Dragon Ball Z: Kakarot Novinka [Update] Zítra vychází Dragon Ball Z: Kakarot a Tokyo Mirage Sessions #FE Encore

[Update] Zítra vychází Dragon Ball Z: Kakarot a Tokyo Mirage Sessions #FE Encore

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Nově první půlhodina z hraní Dragon Ballu Z: Kakarot. Podívejme se na obě hry v nových trailerech.

Reklama

[Update] Na YouTube kanálu PC Master Race Latinoamérica se objevila první půlhodina z hraní Dragon Ballu Z: Kakarot. Pokud se tedy nebojíte spojlerů, najdete tento záznam níže pod trailer.

Dragon Ball Z: Kakarot

Zítra vychází další hra z univerza Dragon Ballu a protože je čekání vždycky úmorné, můžete si čas ukrátit u nového traileru na Dragon Ball Z: Kakarot, kde ale není hlavním hrdinou Goku. Ten se musí o pozornost diváků podělit s Vegetou.

Ve dvouminutovém videu níže můžete slyšet dabéra Vegety Christophera Sabata. Ten převyprávěl myšlenky této postavy, ve kterých sumarizuje svůj život a čas strávený s Gokuem. Takže i když je hlavním hrdinou Vegeta, ale důraz je jasně kladen na Gokua.

Než se ale kouknete na trailer, musíme upozornit ještě na jednu drobnost. Po celou dobu hraje na pozadí ikonické hudební téma z Dragon Ballu Z, tedy Boku-Tachi wa Tenshi Datta (anglicky We Were Angels)“.

Dragon Ball Z: Kakarot vyšel v Japonsku dnes 16. ledna pro PlayStation 4 a Xbox One a zítra 17. ledna na obou konzolích a ve verzi pro PC v Severní Americe a Evropě. Vy jej již nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpress.sk.

Vegeta trailer

Prvních 30 minut z hraní


Tokyo Mirage Sessions #FE Encore

Druhou hrou, která zítra vychází je Tokyo Mirage Sessions #FE Encore. Toto spojení mezi sériemi Fire Emblem a Shin Megami Tensei tak dorazí na konzoli Switch a přináší s sebou pár novinek.

Předně to, co byl pouze rozmazaný obrázek s obrysem Jokera z Persony 5, se ukázalo jako skutečnost. Jde o Jokerův kostým pro Itsukiho, ale tím to nekončí. Další kostýmy pro hlavní hrdiny budou inspirované hrami Etrian Odyssey Nexus, Fire Emblem: Three Houses a Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux. Ve zkratce Itsuki bude moci nosit Jokerův kostým z Persony 5, Eleonora dostane oblečení z Etrian Odyssey Nexus, inspirované třídou Hero a Mamori bude moci nosit uniformu Annette z Fire Emblemu: Three Houses. Poslední je Yashiro Tsurugi, který dostane repliku Demonicy, speciálního oblečení postav ze Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux pro přežití v Antarktidě.

Mezi dalšími úpravami Switch verze najdete třeba příběh Extra Story, novou skladbu She is..., do vystoupení přibudou Maiko Shimazaki, Barry Goodman a Tiki a během vystoupení můžete zrychlit bitvu pomocí funkce Quick Session. Zároveň byly zkráceny časy načítání.

Tokyo Mirage Sessions #FE Encore vychází celosvětově ve verzi pro Switch 17. ledna a vy jej již nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpress.sk.

Zdroj: Bandai Namco a Atlus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama