Life is Strange: True Colors Novinka Upoutávka na oznámené DLC k LiS: True Colors

Upoutávka na oznámené DLC k LiS: True Colors

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nintendo Switch verze plné hry ovšem nestihne původní datum vydání.

Reklama

Včera jste se mohli u nás dočíst o tom, že byla odložena chystaná remasterovaná kolekce první série Life is Strange a jejího prequelu Before the Storm až na začátek příštího roku.

Každopádně aby fanoušci nebyli ochuzeni, tak místo toho se dočkají DLC pro Life is Strange: True Colors, ke kterému vyšla speciální ukázka.

Jak už tedy víme z dřívějška, tak DLC ponese název Wavelengths a zaměří se na postavu Steph, s níž budete skrze čtyři roční období vysílat v místním rádiu KRCT, kdy se během toho dozvíme více informací ohledně historie postavy a jejích vztahů.

No a jelikož budete zároveň i DJ, tak můžete vybírat hudbu, kterou v rádiu budete pouštět, přičemž Steph pomůžete i se skládáním její vlastní písně. Chybět nebude ani kompletně nový soundtrack, kde naleznete skladby od Girl in Red, Alt-J, The Man Foals či Maribou State.

V žádném rádiu pak nemůže chybět segment pro volající, kdy budete házet dvacetistěnkou, za jejíž pomoci vybíráte odpovědi a rady. Ve volnějších chvílích pak lze zavítat do herní varianty Tinderu.

DLC vyjde 30. září a bude dostupné v Deluxe a Ultimate (ta obsahuje i zmíněný remaster) edicích True Colors.

Ovšem také pro vás máme poněkud nemilé zprávy, jelikož autoři mají problémy s Nintendo Switch verzí Life is Strange: True Colors, kvůli čemuž se tato varianta opozdí, tudíž nevyjde 10. září jako na ostatních platformách.

Přesné nové datum bude oznámeno později.

Life is Strange: True Colors lze předobjednat v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama