Úspěchy Red Dead Redemption 2 jsou ohromující
Red Dead Redemption 2 Novinka Úspěchy Red Dead Redemption 2 jsou ohromující

Úspěchy Red Dead Redemption 2 jsou ohromující

Jan Tomanek

Jan Tomanek

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Přes 275 maximálních hodnocení a 175 ocenění.

Reklama

O úspěchu pokračování westernového dobrodružství Red Dad Redemption nelze pochybovat. Vývojáři si to samozřejmě uvědomují, a tak se Rockstar chlubí, že se jedná o nejlépe hodnocenou hru na současné konzole. Vydali krátké video, kde máme možnost vidět, že se nejedná jen o plané řeči. Hra za svůj krátký životní cyklus stihla získat přes 275 maximálních hodnocení a 175 ocenění za nejlepší hru loňského roku. Stejnou informaci můžeme najít i na Twitteru, ta se však zmiňuje pouze o PlayStationu 4.

Když zabrouzdáme na web Metacritic, který se zaměřuje na shromažďování recenzí z herních webů a následně z něj počítá průměr, tak jak na PlayStationu 4, tak na Xboxu One činí průměrné hodnocení 97 %. První díl je jen v těsném závěsu s číslovkou 95 %. Který díl se vám líbí víc už necháme na vás. Jen je škoda online části hry, která momentálně dostává od fanoušků tvrdou kritiku za málo obsahu. Ale je to stále beta, to nesmíme zapomínat.

Rockstar v tomhle není žádný nováček, jelikož pro někoho slabší Grand Theft Auto IV má průměr dokonce o číselko větší, a to 98 %. Následuje samozřejmě Grand Theft Auto V se shodnými procenty 97 %, a tak to jde dál a dál. Naši recenzi si můžete přečíst zde, a pokud jste hru ještě neměli možnost vyzkoušet, tak je k dispozici na webu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama