Utawarerumono: Mask of Deception vychází koncem května
Novinka Utawarerumono: Mask of Deception vychází koncem května

Utawarerumono: Mask of Deception vychází koncem května

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Oznámení doprovází nový příběhový trailer.

Reklama

Atlus konečně oznámil datum vydání hry Utawarerumono: Mask of Deception. Pro PlayStation 4 a PS Vitu vyjde celosvětově 23. května, bohužel v Americe budou obě verze k dostání také v krabici, ale pro Evropu se chystá pouze digitální distribuce. O to víc zamrzí předobjednávky v Severní a Jižní Americe, které budou odměněny 50 stránkovým artbookem a sběratelským obalem na hru i knihu. Obrázek najdete pod trailerem níže.

Hlavní protagonista hry Utawarerumono: Mask of Deception Haku se probudí v neznámém světě fantazie a víceméně nechtíc se zapojí do místní války. Právě o této části příběhu je nový trailer od Atlusu. Ne všechna dobrodružství se budou točit kolem záhadné ztráty paměti. Když se totiž krvelačný Uzurusha válečník Gundhuruy rozhodne napadnout mocný národ Yamato, musí se všichni postavit na obranu země. A to včetně Haku a jeho přátel.

Ačkoli by se Haku mnohem raději do války vůbec nezapojoval, generál Oshtor z říše Yamato jej požádá o pomoc při obraně nevinných civilistů. Haku není zrovna nejsilnější bojovník, ale je nadaný stratég, takže dokáže v boji proti svalům nepřátel používat účinně svou mysl. Bude ale jeho inteligence stačit, aby přežil v této násilné době?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama