Utawarerumono: Mask of Truth nakonec vychází už 5. září
Novinka Utawarerumono: Mask of Truth nakonec vychází už 5. září

Utawarerumono: Mask of Truth nakonec vychází už 5. září

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Jak bylo slíbeno, vydání Mask of Truth následuje po Mask of Deception.

Reklama

Když před několika měsíci oznamoval Atlus lokalizaci hybridního vizuálního románu, kombinovaného se strategií a RPG prvky Utawarerumono: Mask of Truth, plánoval jej vydat až někdy koncem roku. Nakonec se na konzole PlayStation 4 a PS Vita dostane už 5. září.

Utawarerumono: Mask of Truth se odehrává po událostech Utawarerumono: Mask of Deception, kdy je říše Yamato ovládána a drcena železnou pěstí bezohledného uzurpátora, který se snaží podrobit si úplně vše. A jak to tak bývá, naštěstí se objeví pár známých tváří, které se spojí proti přesile imperiální armády a pokusí se změnit osud světa.

Pokud má být znovu nastolena rovnováha, musí se jednotlivé národy rozhodnout, na jakou stranu se postaví. Podobně se musí rozhodnout generálové nejsilnějších armád, protože se může stát, že skončí v nebezpečné občanské válce.

Pokud se rozhodnete správně, budou odhalena velká tajemství, mezitím projdou přátelství těžkými testy a do toho budete bojovat proti mnoha nepřátelům. Bude díky vám obnoven mír a pořádek nebo bude vaše vítězství za každou cenu počátkem konce?

Herní doba Utawarerumono: Mask of Truth je odhadována na nějakých 80 hodin, které prožijete s fascinujícími postavami, v exotických lokalitách a prožijete několik důležitých bitev.

Pokud budete mít za sebou Mask of Deception, navštívíte stejné krajiny, ale proměněné díky času, který mezitím uplynul. Objevují se také nové národy, noví lidé a také nové skutečnosti. Mask of Truth tak dotváří příběh plný dramatických událostí z Mask of Deception (vychází 23. května), zakončených napínavým rozuzlením.

Trošku jen zamrzí, že v Severní Americe bude hra k mání v krabicové verzi pro PS4 i pro Vitu, kdežto v Evropě bude krabicovka pouze u PS4 verze. Navíc bude na amerických trzích možnost předobjednat si hru a získat startovní edici, obsahující sběratelský box a oboustranný povlak na polštář s tajemnými kněžkami říše Yamato, s Uruuru a Saraanou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama