Úvod hry Necromunda Hired Gun
Necromunda: Hired Gun Novinka Úvod hry Necromunda Hired Gun

Úvod hry Necromunda Hired Gun

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

7
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Vítejte ve zrádných hlubinách Underhive.

Reklama

Focus Home Interactive nás pomalu zve do ne příliš optimistické budoucnosti Warhammeru 40K a to prostřednictvím úvodního filmu z rychlé střílečku FPS střílečky Necromunda: Hired Gun, takže Enter the Hive!

Necromunda: Hired Gun je rychlá střílečka z pohledu první osoby od malého týmu ze studia Streum On Studio. Děj je zasazen do nejtemnějších koutů nejznámějšího úlového města univerza Warhammer 40 000. Ve videu se můžete seznámit se zrádnými hlubinami Underhive, nekromantským útočištěm spodiny Necromunda, s gangy, psanci a lovci odměn. I tak se ale budete chtít stát legendou a přitom rychle vydělat nějaké ty peníze.

Vaše první zastávka je Martyr's End, což je v Underhive jediné relativně bezpečné místo. Tady taky najdete vše, co potřebujete: zbraně, munici, výbavu, kybernetické doplňky pro vaše věrné kybernetické dogy a taky pro sebe. Tady na vás čekají kontakty a čerstvé cíle k lovu. Hon brzy začne!

Necromunda: Hired Gun má pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One a přes Steam pro PC vyjít 1. června. Fyzické verze pro konzole vychází již 30. června a vy si je můžete předobjednat v obchodě Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama