Úvodní film z Lost Judgment
Lost Judgment Novinka Úvodní film z Lost Judgment

Úvodní film z Lost Judgment

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox One

Slyšet můžete ústřední píseň Rasen.

Reklama

Sega vydala úvodní film ze hry Lost Judgement od vývojářů z Ryu Ga Gotoku Studio. Slyšet v ní můžete ústřední píseň 蝸 旋 (anglicky Rasen).

Níže můžete najít japonskou verzi úvodního filmu, která je bez věkového omezení.

Studio Ryu Ga Gotoku vydalo před dvěma roky hru Judgment, se kterou poprvé vykročili mimo zajetou sérii, uzavřenou titulem Yakuza 6: The Song of Life. Judgment se nakonec ukázal jako správný krok, protože se prodalo více než jeden milion kopií. V hlavní roli vystřídal Kazumu Kirya bývalý právník, který se nakonec stal soukromým detektivem, Takayuki Yagami a i díky němu jsme se mohli seznámit s jiným úhlem pohledu na akční kriminální dramata.

Již letos v květnu se Sega během live streamu Judgment nechala slyšet, že ve svém pokračování pošle Yagamiho pryč z jeho ústředí v Kamurochu do Jokohamy. Tady budou na střední škole vyšetřovat vraždu spojenou se šikanou a obtěžováním.

Úvodní píseň 蝸 旋 (Rasen) složil pro Lost Judgment producent jon-YAKITORY, kterého můžete znát díky spolupráci s Vocaloidy flower a Otomachi Una, nebo se skutečnou zpěvačkou Ado, která tuto skladbu nazpívala. Letos v červnu pak jon-YAKITORY vydal první skladbu s Hatsune Miku nazvanou ONI.

Lost Judgment vychází celosvětově 24. září pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 a Xbox One. Hru můžete již nyní předobjednávat v obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Sega

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama