Diablo 4 Novinka Už brzy odstartuje výběr do uzavřené bety Diablo 4

Už brzy odstartuje výběr do uzavřené bety Diablo 4

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Pro všechny započne v roce 2023.

Reklama

Diablo 4 se před několika dny stalo obětí úniku, který odhalil více z hratelnosti tohoto díla. Už brzy si však budou moci hru vyzkoušet i normální hráči na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One. Počet účastníků ale bude značně omezen. Škála testujících by měla být sestavena primárně z těch, kteří dlouhodobě hrají end-game obsah pro Diablo 2: Resurrected, či Diablo 3. Pokud mezi tuto skupinu patříte, musíte se přihlásit do 11. října, kdy odstartuje výběr. Samotné testování end-game prvků Diablo 4 započne někdy okolo 18. listopadu do kdy mají být rozeslány pozvánky.

Vybrání hráči si vyzkouší obtížnost Nightmare a s tím spojený event Helltide, který bude valit do herního světa extrémně silné nepřátele. Přístupné pro ně budou také Nightmare Dungeons, jež mají představovat náročnou variaci obyčejných kobek, nebo PvP zóny Fields of Hatred. Detaily o obsahu můžete nalézt zde. Diablo pravidelně nehrající hráči dostanou možnost zahrát si Diablo 4 až v průběhu příštího roku, v rámci otevřené bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama