Uzavřená beta For Honor bude bohatá na obsah
For Honor Novinka Uzavřená beta For Honor bude bohatá na obsah

Uzavřená beta For Honor bude bohatá na obsah

Faldmen

Faldmen

4

Detaily o plánované uzavřené bety, do které se můžete stále zaregistrovat.

Reklama

Ubisoft vypustil do světa detaily ohledně obsahu blížící se bety očekávané bojovky For Honor. Ta nám toho nabídne daleko více, než zřejmě většina z nás očekávala. Z celkového počtu 12 postav nám bude k dispozici rovnou 9 hrdinů napříč všemi třemi frakcemi:

Vikingové: Raider, Berserker a WarlordSamurajové: Orochi, Kensei a NobushiRytíři: Conqueror, Warden a Peacekeeper

Epické souboje svedeme ve 3 módech. Přitom plná hra jich nabídne 5. V betě to budou režimy 4v4 domination, 2v2 brawl a 1v1 duel.

Tyto módy bychom si měli užít v šesti hratelných prostředích a na třech nových mapách. Součástí bety bude i dříve oznámený systém Faction War, který bude multiplatformě dokumentovat výsledky bojů skrze celou hráčskou základnu.

Na závěr se ještě Ubisoft podělil o další možnost, jak se do bety dostat. Kromě klasické registrace ještě můžeme využít spuštěných interaktivních stránek, tzv. SCARS, které nám přiblíží příběh některých tříd. Pokud se touto interaktivní stránkou prokoušeme, měla by vygenerovat kód, který nám umožní přístup do uzavřené bety. U nás postup byl takový, že jsme se podívali na filmečky a poté si upravili jednu zbraň. Potom se stačí přihlásit svým Uplay účtem, získáte klíč, kterým se přihlásíte do bety na vámi vybrané platformě.

Beta bude spuštěna 26. ledna pro PC, PS4 a Xbox One. Trvat pak bude pouze do 29. ledna 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama