Uzavřená beta pro Defiance 2050
Defiance Novinka Uzavřená beta pro Defiance 2050

Uzavřená beta pro Defiance 2050

Jakub Škrabana

Jakub Škrabana

2

Test bety se bude konat o víkendu v dubnu.

Reklama

Společnost Trion Worlds odhalila datum pro nadcházející uzavřenou betu hry Defiance 2050. Sci-fi střílečku, která původně vyšla již v roce 2013, si budeme moci zahrát v otevřeném světě a test se bude konat o víkendu od 20. do 22. dubna. V beta verzi hry hráči můžou sbírat zkušenosti až do 25. úrovně a mohou tak prozkoumat oblasti Mount Tam a Maderu. Vývojáři slibují, že titul nabídne vzrušující mise na bázi příběhu a zároveň poskytne hráčům velké epické bitvy.

„Je pro nás nesmírně důležité si zajistit přísun hráčů do hry. Vytváříme Defiance 2050 s ohledem na zpětnou vazbu hráčů, takže tento beta test bude důležitý pro získávání informací od fanoušků. Chceme, aby nám dali vědět, co chtějí zlepšit,“ řekl producent hry Matt Pettit.

Dnešní konzole a počítače umožňují týmu developerů implementovat funkce a upgrady, které fanoušky přitahují. Pokroky v hardwaru umožňují vytvořit akci ještě ve větším měřítku než předtím. Prostory ve hře jsou větší a lepší než kdy jindy. Nepřátelé jsou dokonce více nemilosrdní a zbraně jsou pro hráče přizpůsobivější. Podle zveřejněných informací se máme na co těšit. Níže přikládáme video i se screenshoty.

Přihlásit se můžete již dnes na oficiálních stránkách Defiance 2050. Plná verze je v plánu na letošní léto pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama