Uzavřená beta The Crew 2 odstartuje na konci května
The Crew 2 Novinka Uzavřená beta The Crew 2 odstartuje na konci května

Uzavřená beta The Crew 2 odstartuje na konci května

Yurris CZ

Yurris CZ

18
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Okusit rozmanitou americkou krajinu budeme moci ještě tento měsíc.

Reklama

Dny do vydání arkádových závodů The Crew 2 se rychle krátí, a tak hráči vyhlížejí každým dnem nějakou tu informaci o beta testu, jenž byl avizován už při oznámení na loňské E3. Dočkali jsme se. Ubisoft dnes uveřejnil informaci a podrobnosti o spuštění uzavřeného beta testování pro registrované hráče.

Samotná beta bude probíhat od 31. května do 3. června (od 10:00 do 10:00) na platformách PlayStation 4, Xbox One a PC. Jedná se o uzavřený test, pokud jste se ovšem do teď nezaregistrovali, nezoufejte. Přihlásit se stále můžete přes tento odkaz, vybraní hráči budou mít navíc možnost pozvat do bety až tři své kamarády.

Obsah uzavřené bety bude nevídaně štědrý, bude zpřístupněna celá mapa i s celou řadou vozidel. Budeme mít však přístup jen k obsahu, který zahrnuje první úroveň systému postupu hrou. Přijdeme do styku se čtyřmi druhy závodů - Street Race, Rally Raid, Powerboat a Aerobatics. Navíc se budeme moci účastnit speciálního eventu Motor Trend Classic Challenge, což je pouliční závod ulicemi New Yorku.

U příležitosti oznámení bety bylo zveřejněno také video připomínající, že The Crew 2 bude nekonečně svobodná jízda po Spojených státech s řadou ikonických lokací.


The Crew 2 vychází 29. června na PlayStation 4, Xbox One a PC. Hru předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama