V betě Evolve bude nové monstrum a další lovci
Evolve Novinka V betě Evolve bude nové monstrum a další lovci

V betě Evolve bude nové monstrum a další lovci

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

9

Připravovaná beta, která začíná příští týden, zahrne nové monstrum a čtyři nové lovce.

Reklama

2K Games spolu s vývojáři z Turtle Rock Studios odhalili nové detaily, týkající se nadcházející otevřené bety Evolve na Xbox One. Ta bude probíhat od 15. do 19. ledna.

V betě si hráči budou moci vyzkoušet nedávno představené monstrum Wraith, které se vyznačuje svou smrtící rychlostí. Krom něj bude možné hrát i za čtyři lovce na třetí úrovni, mezi ně patří Parnell, Caira, Abe a Cabot.

Abyste si za ně mohli zahrát, musíte si je nejprve odemknout hraním za předešlé postavy/monstra a splnit určité podmínky. Jednou z možností je si hru předobjednat, půjde to ale i jinak. Při předobjednávce tvůrci slibují bonus v Monster Expension balíčku, jenž bude po vydání stát asi 12 euro.

Xbox One je jednou platformou (vyžaduje Gold členství), kde bude spuštěna veřejná beta. Všechen úspěch, kterého v betě dosáhnete, bude ve finále převeden i do plné verze hry. Malý počet hráčů vlastnící PC nebo PlayStation se bude moci v tomto měsíci dostat do užšího testování. U PC a PS4 verze se postup nepřenese do plné hry.

Beta se PC hráčům otevře 16. ledna. Pokud jste byli pozvaní už do Big Alphy, budete mít k uzavřené betě přístup. Pokud jste se ale náhodou do Big Alphy nedostali a máte v knihovně první díl Left 4 Dead nebo BioShock Infinite, budete se moci testování také zúčastnit.

17. ledna se dočkají i hráči na PlayStationu 4. Potřeba ke hraní je jak PS Plus, tak předchozí účast v Big Alpha.

Datum vydání Evolve je stanoveno na 10 února, takže snad nás závěrečná beta pořádně navnadí na tento perfektní lovecký zážitek.

Níže prvních 20 minut z hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama