V Borderlands filmu se objeví Jamie Lee Curtis
Filmy/Seriály Borderlands Článek V Borderlands filmu se objeví Jamie Lee Curtis

V Borderlands filmu se objeví Jamie Lee Curtis

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5

Zhostí se role archeoložky Patricie Tannis.

Reklama

Není tomu příliš dlouho, kdy zde proběhla informace o tom, že se filmová adaptace videoherní série Borderlands hýbe poměrně pěkně dopředu, kdy by velice brzy mělo začít natáčení v Maďarsku.

Jestli vám ale tato adaptace zatím utíkala, tak se její režie ujal Eli Roth (Hostel či Cabin Fever), přičemž roli Lilith ztvární stále krásná a charismatická Cate Blanchett.

Nedávno také došlo k oficiálnímu podpisu smlouvy s Kevinem Hartem, jenž si střihne roli vojáka Rolanda, což by pro mnohé mohlo být poněkud podivné obsazení, ale stále se jedná o silné jméno.

No a s těmito silnými jmény zdá se nekončíme, protože Hollywood Reporter včera oznámil, že na palubu se přidává i Jamie Lee Curtis, kterou proslavila především role Laurie Strodeové z kultovního Halloweenu, ale nedávno jste ji mohli vidět třeba v detektivce Na nože.

V Borderlands filmu se objeví Jamie Lee Curtis

Zdroj obrázku: GoodHouseKeeping

Tato herečka se ve filmu zhostí role archeoložky Patricie Tannis, která se objevila ve všech třech videoherních dílech.

Její role v příběhu prozatím není zcela jasná, ale podle Hollywood Reporteru by tato postava "měla mít klíč k nalezení trezoru naplněného mimozemskými zbraněmi, ale její komplikovaná historie s Lilith tomu příliš nepomůže".

V Borderlands filmu se objeví Jamie Lee Curtis

Zdroj obrázku: Pinterest

Známé tváře před kamerou rozhodně automaticky neznamenají kvalitní podívanou, nicméně tento casting ve mně vzbuzuje mírně optimistické pocity a na snímek se začínám možná i opatrně těšit.

A co vy? Jste s odhaleným castingem spokojeni?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama