Novinka V čerstvě odhalené hře Brewmaster si uvaříte vlastní pivo

V čerstvě odhalené hře Brewmaster si uvaříte vlastní pivo

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Dáte si svrchně kvašenou IPU nebo krémový Stout?

Reklama

Žánr simulátorů dokáže stále překvapit zajímavými tituly. Do skupiny neotřelých počinů se nepochybně zařadí i nově oznámený Brewmaster.

Ve hře vás čeká vaření piva. Zapomeňte však na velké průmyslové pivovary. Brewmaster vás donutí k výrobě malého množství v domácích podmínkách tak akorát pro vlastní potřebu.

V průběhu hry budete postupně odemykat různé recepty, objevovat nové druhy piv, rozšiřovat pracovní prostor i vybavení a v neposlední řadě hlídat samotný proces výroby. Své produkty následně půjde prodávat zákazníkům třeba na pivních festivalech nebo produkovat ve spolupráci s většími pivovary.

Vývojáři ze studia Auroch Digital se sídlem v anglickém Bristolu chtějí nabídnout lineárnější příběhový režim s úkoly i o poznání volnější mód Creative, kde si za použití různých surovin a zvoleného procesu vytvoříte vlastní unikátní pivo.

Autoři dále lákají na věrohodně zpracovaný proces výroby a nespočet skutečných druhů piv.

Brewmaster vyjde během roku 2022 na PC i konzole PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Hru si již nyní můžete přidat do seznamu přání na Steamu.

Další informace naleznete třeba na oficiálním webu nebo Discordu autorů.

Co na tento netradiční titul říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama