V červenci se spojí svět Accel Worldu a série Sword Art Online
Novinka V červenci se spojí svět Accel Worldu a série Sword Art Online

V červenci se spojí svět Accel Worldu a série Sword Art Online

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

V akčním RPG Accel World VS. Sword Art Online bude Kirito hledat ztracenou Yui.

Reklama

Na jaře tohoto roku vyšlo v Japonsku akční RPG Accel World VS. Sword Art Online, spojující v sobě dva rozdílné světy. Už z názvu jde poznat, že jde o série Accel World a Sword Art Online. V tomto týdnu oznámilo Bandai Namco vydání crossoveru také na západě. Pro PlayStation 4 a PS Vitu se jej dočkáme už 7. července a PS4 verze bude k mání také v krabicové podobě.

Prolog příběhu je velmi jednoduchý. Kirito hledá ve světě ALfheim Online stále nějaké to dobrodružství, když je najednou oznámena naléhavá údržba systému. Tu odstartovalo sloučení světů Svart Alfheim a Accelerated World. Uprostřed tohoto chaosu se začne nějak divně chovat Yui. Asuna a Kirito chtějí zjistit co se děje, ale jsou napadeni tajemným černým strojo-humanoidním avatarem jménem Black Lotus. Yui mizí a aby Kirito zjistil, kde se nachází, musí porazit Seven Kings ze světa Accelerated World. Vzniká tak skupina nejsilnějších hráčů z Burst Linkers a ALO Players a ta se vydává do Personna Babel zachránit Yui..

Klasická anime série Accel World se touto kompilací konečně pořádně dostává i na západ. Ve hře se objeví velké množství postav z anime a i mangy. Na druhou stranu hra nabídne principy vesmíru Alfheim Online, kdy se hráči mohou pohybovat úplně volně buď po zemi, nebo ve vzduchu.

Nově napsaný originální příběh sází na setkání postav ze dvou oblíbených sérií Reki Kawahary a kombinuje sílu a schopnosti postav z Accel Worldu (Acceleration/Special Techniques) a Sword Art Online (Flight/Magic). Navíc nemusíte bojovat sami a mít pod vedením tříčlennou skupinku, vedenou umělou inteligencí, ale on-line multiplayer nabídne různé režimy, podporující hru až 4 hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama