V červnu proběhne velká konference Xboxu a Bethesdy
Novinka V červnu proběhne velká konference Xboxu a Bethesdy

V červnu proběhne velká konference Xboxu a Bethesdy

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

15
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Tradiční akce Microsoftu se uskuteční i letos.

Reklama

Ani letošní léto nebudeme ochuzeni o velké herní konferenci. Na této skutečnosti nic nemění ani zrušení letošního ročníku veletrhu E3, který tyto akce v minulosti zaštiťoval.

Největší hráči na poli herního průmyslu ale již v předchozích letech ukázali, že dokážou velké herní konference bez problémů uspořádat úplně mimo E3.

V uplynulých měsících svou konferenci mezi prvními oznámilo vydavatelství THQ Nordic. Chybět nebude ani v posledních letech rostoucí akce Summer Game Fest, kterou zatím bez konkrétního termínu plánuje opět uspořádat tým okolo Geoffa Keighleyho.

Dnes svou chystanou velkou letní konferenci oznámil Microsoft. Akce s názvem Xbox & Bethesda Games Showcase proběhne 12. června v 19:00. Vzhledem k nedávným obřím akvizicím Microsoftu se může na konferenci objevit opravdu široké spektrum různých značek a her.

Kromě titulů pod hlavičkou Bethesdy a Xbox Game Studios by neměly chybět ani hry od vydavatelství Activision Blizzard, které Microsoft začátkem roku koupil za 68 miliard dolarů. Obchod ale v současnosti stále prověřují antimonopolní úřady, takže celá akvizice ještě v současnosti není uzavřeným tématem.

S vysokou pravděpodobností se na akci ukážou očekávané tituly pro letošní předvánoční sezonu a příští rok. Zmínit můžeme například Starfield, Senua's Saga: Hellblade 2, Redfall nebo S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Lze však předpokládat, že si Microsoft v rukávu nechává i několik překvapení a nových oznámení.

Jaké hry byste na červnové konferenci rádi viděli vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama