V Česku už běží věrnostní program PlayStation Stars. Prohlédněte si úkoly a odměny
Novinka V Česku už běží věrnostní program PlayStation Stars. Prohlédněte si úkoly a odměny

V Česku už běží věrnostní program PlayStation Stars. Prohlédněte si úkoly a odměny

Pavlína Nouzová

Pavlína Nouzová

6
Platformy PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Za body můžete získat hry jako Sekiro nebo Hades.

Reklama

Česká republika se už také dočkala. Ve čtvrtek 13. října byl i v našem regionu spuštěn věrnostní program PlayStation Stars, který za splněné úkoly či nově koupené hry nabízí odměny ve formě různých digitálních sběratelských předmětů nebo slev do obchodu PS Store.

Zaregistrovat se lze na tomto odkazu. Zde pak může majitel konzole PlayStation sledovat svůj postup. Anebo případně v mobilní aplikaci, kde jsou jednotlivé úkoly přehledně rozepsané, jak lze vidět níže v galerii.

"Členové programu PlayStation Plus, kteří se rovněž připojí k PlayStation Stars, získají body za každý způsobilý nákup v obchodě PlayStation Store. Získané body můžeš vyměnit za prostředky v peněžence PSN a použít je na další nákup v obchodě PS Store," dodává pak oficiální stránka.

Úkoly jsou různé. Po zběžném prohlédnutí věrnostního programu by se daly rozdělit na "zahraj si libovolnou hru", "zahraj si konkrétní hru" a na "zakup hru uvedenou v nabídce". Příklad: pokud si dnes zapnete svůj PlayStation 4 nebo 5 a pustíte nějakou hru, získáte sběratelský předmět Banana Boomerang (prosím, neptejte se mě, co to je... prostě zelený banán). Ten si pak můžete vystavit ve své virtuální vitríně v aplikaci. A pokud v následujících 18 dnech koupíte v PS Store nový díl ze série FIFA, survival Last of Us: Part I nebo jinou ze šesti vypsaných her, dostanete 50 zlatých bodů.

Body se dají vyměnit opět za digitální sběratelské předměty... Anebo něco, co je užitečnější i v praxi: můžete je použít na nákup her v obchodě PS Store nebo na naplnění virtuální peněženky.

Vítěz mnoha cen Sekiro: Shadows Die Twice tak vyjde na 15 tisíc bodů a letošní hit Cult of the Lamb o malé roztomilé ovečce a její ďábelské sektě na 6 250 bodů. V nabídce je i Hades, It Takes Two nebo The Quarry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama