V Cyberpunku 2077 nebudeme moci ovládat létající auta
Cyberpunk 2077 Novinka V Cyberpunku 2077 nebudeme moci ovládat létající auta

V Cyberpunku 2077 nebudeme moci ovládat létající auta

Yurris CZ

Yurris CZ

12
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Do létajících aut se zřejmě podíváme, bohužel však jako spolujezdci.

Reklama

Kyberpunkový styl není pouze o pochmurné atmosféře, vylepšených částí lidského těla či bláznivé vizáži, ale také o nejmodernějších technických výstřelcích dané doby. Jelikož se Cyberpunk 2077 odehrává více jak půl století před současnou společností, nalezneme ve hře pro nás zatím sci-fi vymoženosti, které jsou pro rok 2077 podle vývojářů z CD Projektu RED zcela běžné. Hologramy, více než vyspělou umělou inteligenci, létající auta...

Právě u létajících aut se v tomto článku zastavíme. Už v prvním plnohodnotném traileru z letošní E3 můžeme spatřit létající auta podobná těm z filmu Blade Runner. Při pohledu na létající stroj, ještě s pomyšlením, že Cyberbunk 2077 bude disponovat otevřeným světem, si prostě říkáte: "Toto chci řídit!" Jenže podle všeho máme smůlu.

Úrovňový designér hry, Max Pears, uvedl pro herní odnož britského žurnalistického magazínu Metro následující slova: "Nebudete moci řídit létající auta, ale budou se používat ke klíčovým věcem v rámci misí. Hlavním způsobem transportu budou nohy, auta a kola."

Pro většinu to jsou slova lehkého zklamání, usednout do kokpitu a volně se proletět nad živoucími ulicemi Night City by mohlo být úžasné. Ale nezoufejte, do létajících aut se zřejmě podíváme, bohužel však jako spolujezdci, řídit bude umělá inteligence. Vydání je pořád v nedohlednu, takže se vše ještě může v dobré obrátit.

Na druhou věc nejspíš nikdo nepomyslel, ale kdyby ano, tak i o té máme jasno. Cyberpunk 2077 nebude podporovat virtuální realitu.

Pokud jste ještě nečetli spoustu základních informací a detailů, které prozradilo padesátiminutové demo, můžete si rozšířit své obzory a nechat se navnadit kyberpunkovým světem budoucnosti v článku kolegy Martina. Přestože datum vydání není známo, Cyberpunk 2077 by měla stihnout i současná generace konzolí, titul vyjde samozřejmě i na PC.


Cyberpunk 2077 je již možné předobjednat v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama