V GTA: Online se skutečně otevřou noční kluby
GTA 5 Novinka V GTA: Online se skutečně otevřou noční kluby

V GTA: Online se skutečně otevřou noční kluby

Yurris CZ

Yurris CZ

21
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Pořádný noční život v Los Santos vypukne v červenci.

Reklama

Před měsícem jsme vás informovali o možném rozvinutí a zlepšení nočního života ve světě GTA: Online. Vše odstartoval obrázek se jmény čtveřice DJů, komunita v tom okamžitě viděla otevření již dříve spekulovaných nočních klubů. Rockstar včera vypustil krátký teaser a pár informací o benefitech za přihlášení do hry. Krátké video, které si můžete pustit níže, všechny spekulace a přání hráčů potvrzuje. Ve videu si lze kromě tanečníků a pestré palety ostrého světla, také všimnout herního ztvárnění již zmiňovaných DJů - Solomun, Tale Of Us, Dixon a The Black Madonna.

Vybudujte vlastní noční klub

Další z řady aktualizací bude samozřejmě zdarma a svou velikostí má být opravdu velká. Název zatím neznáme, osobně odhaduji něco jako "Nightlife Update." Kluby se na mapě zřejmě jen tak neobjeví, vše bude záležet na hráčích, kteří si budou muset klubovou taneční scénu vybudovat sami. Noční kluby budou fungovat podobně jako byznysy - pašování kokainu, pěstování konopí, kradení aut či naplňování bunkru. Hráč si bude moct navrhnout vlastní sídlo zábavy, od designu přes personál až po propagaci. Na vrchol vás požene oblíbenost vašeho klubu.

Vždy budeme v nějakém obchodním partnerství, abychom zajistili nejlepší vystoupení pro DJe, kteří vážili cestu do Los Santos za svými fanoušky. Kluby by měly být nějakým způsobem propojeny i s našimi ostatními podniky, dále budou fungovat jako místa pro obchodní schůzky (očekávám nové kontaktní mise) a celkově to bude vše působit jako veselá legální činnost perfektně zapadající do role zástěrky pro naše ostatní byznysy. Jak to všechno bude přesně fungovat zatím není jasné.

Dostaňte se na seznam hostů

Šampaňské lépe chutná z křišťálových sklenic a hudba lépe zní z V.I.P. sekcí. Také máte přístup ke všemu pro váš vysoký životní standard. Ne to není klišé z nějaké "béčkového" filmu, to jsou jen benefity pro hráče ze seznamu speciálních hostů. Na "Guest List" se může dostat každý hráč GTA: Online, je to snadné. Stačí se ode dneška do pondělí 2. července připojit alespoň jednou do multiplayerového světa GTA V. Jako poděkování za registraci získáte 300 tisíc GTA dolarů a oranžový party obleček. Peníze budou vyplaceny v nejzazším termínu 9. července.

[video width="1080" height="1080" mp4="https://www.zing.cz/wp-content/uploads/2018/06/GTA_online.mp4"][/video]

Hráče zapsané v Guest Listu čeká další série odměn za přihlášení v jednotlivých týdnech:

  • Bonusová hotovost každý týden v rozmezí od 100 000 až po 350 000 GTA dolarů
  • Exkluzivní slevy na nové vozy, jako je výkonný a vysoce upravitelný MTL Pounder Custom
  • Exkluzivní polepy na nová vozidla, jako je sportovní klasika Ocelot Swinger
  • Klubová tematická trička

Zůstaňte naladěni na porci nových informací. Už teď je jasné, že v prvním měsíci prázdnin to v noci v Grand Theft Auto Online skutečně ožije!


Grand Theft Auto V koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama