V GTA: Online se v létě otevřou noční kluby, shoduje se komunita
GTA 5 Novinka V GTA: Online se v létě otevřou noční kluby, shoduje se komunita

V GTA: Online se v létě otevřou noční kluby, shoduje se komunita

Yurris CZ

Yurris CZ

10
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nová rádiová stanice, nebo dokonce noční kluby napříč Los Santos?

Reklama

Jelikož pravidelná porce obsahu pro GTA: Online v rámci Southern San Andreas Super Sport Series brzy odezní, je třeba udržet a trochu navnadit početnou komunitu multiplayerového světa pátého Grand Theft Auto. Rockstar tentokrát neřekl ani neukázal nic na rovinu, spíše dal fanouškům podmět pro diskuzi a spekulace. Zmiňovaným podmětem je na první pohled nevinný příspěvek na instagramovém účtu Rockstar Games.

V GTA: Online se v létě otevřou noční kluby, shoduje se komunita

Kdo umí alespoň trochu používat Google vyhledávač, snadno zjistí, že anglická slůvka na obrázku jsou ve skutečnosti jména DJů. Konkrétně se jedná o jména Solomun, Tale Of Us, Dixon a The Black Madonna. Při zadání jmen na YouTube vyjedou záznamy koncertů dlouhé přes hodinu a o žádné oddělené konkrétní skladby se většinou nejedná. Spekulace o přidání nové rádiové stanice se rázem stávají méně pravděpodobnější.

Další spekulace a diskuze se vedou o verzi, kdy by v Los Santos měly být otevřeny noční/taneční kluby. Tato verze budoucího obsahu vládne v diskuzi pod příspěvkem. K této teorii se osobně přikláním i já, toto téma by šlo dobře využít - nové oblečení, auta, animace, "zábava." Na chvíli by se také dalo uniknout z repetitivního navážení byznysů, zabíjení apod. Hráči by si do klubů přišli zatancovat, pobavit se či se jen virtuálně opít, naivní to představa... Spekulaci však podkládá také fakt, že jeden z klubů se již ve hře několik let nachází, jen není zpřístupněn. Hovořím o night clubu Bahama Mamas. Do interiéru se dalo dostat pouze glitchem, tato více jak tři roky stará atrakce již nefunguje. Jak to uvnitř vypadá, se můžete podívat ve videu níže.

Podle oficiálního obrázku je vše datováno na letošní léto. Uvidíme až časem, co se z toho vlastně vyklube.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama