V Hogwarts Legacy si už nyní můžete zahrát za Harryho Pottera i Hermionu
Hogwarts Legacy Novinka V Hogwarts Legacy si už nyní můžete zahrát za Harryho Pottera i Hermionu

V Hogwarts Legacy si už nyní můžete zahrát za Harryho Pottera i Hermionu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hra se brzy po vydání dočkala řady modifikací.

Reklama

Hogwarts Legacy se bezprostředně po svém vydání stalo vděčným cílem moderské komunity. Výsledkem je nespočet různých modifikací pro PC verzi hry. Za pozornost stojí například aktuálně testovaný multiplayer pro až 10 hráčů nebo ambiciózní VR režim. Dle očekávání bylo jen otázkou času, než se někdo pokusí do hry přidat také známé postavy z knižní předlohy.

Pro připomenutí dodáváme, že se Hogwarts Legacy odehrává dávno před narozením Harryho Pottera a jeho přátel. Jednotlivé postavy z knih a filmů se tak ve hře neobjevují. Tuto skutečnost ale mohou změnit právě modifikace. Asi nejlépe zatím působí modifikace Classic Harry Potter for Hogwarts Legacy, která do Hogwarts Legacy vkládá model Harryho Pottera z nespecifikované starší hry.

Další mody se snaží pracovat i se samotným editorem ve hře. Jeho úpravami vznikl například model Hermiony. Velké množství dalších modifikací najdete na stránkách Nexus Mods.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama