V krabičce Mafie 3 nechybí podrobná mapa města New Bordeaux
Novinka V krabičce Mafie 3 nechybí podrobná mapa města New Bordeaux

V krabičce Mafie 3 nechybí podrobná mapa města New Bordeaux

Redakce

Redakce

20

Máme pro vás fotografie české krabičky, včetně toho, co se ukrývá uvnitř.

Reklama

Na skladě našeho obchodu Xzone v Lounech přistála nejočekávanější hra tohoto měsíce. Všichni usilovně pracují na tom, aby se vše stihlo zítra odeslat k hráčům, kteří si Mafii 3 předobjednali na Xzone.cz nebo GameExpres.sk. I přes pekelné přípravy jsme si našli chvilku a vyfotili pro vás, jak česká krabička Mafie III vypadá, včetně toho, co se ukrývá uvnitř.

Jak se sami můžete přesvědčit, v krabičce nechybí podrobná mapa města New Bordeaux, stejně jako u Mafie 2 nebo Grand Theft Auto V. Bohužel opět jen v angličtině. Mapa je velmi stylová a naleznete v ní všechna důležitá místa, která postupně navštívíte.

Nemáte ještě Mafii 3 předobjednanou? Učiňte tak v našem obchodě Xzone.cz nebo GameExpres.sk a hra vám v pátek přijde i s bonusem. Nezapomeňte, že se již ze čtvrtka na pátek koná půlnoční prodej v prodejnách Xzone – Praha Korunní, Brno, Ostrava a Hradec Králové. Více zde. Navíc můžete vyhrát krásný gramofon, jehož vítěze Xzone vylosuje úplně ze všech lidí, kteří dojdou do Prahy, Brna, Ostravy a Hradce. K tomu v Ostravě budou mikropřednášky, horký čaj a soutěže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama