V květnu čeká Sword Art Online: Hollow Realization první příběhové rozšíření
Novinka V květnu čeká Sword Art Online: Hollow Realization první příběhové rozšíření

V květnu čeká Sword Art Online: Hollow Realization první příběhové rozšíření

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Půjde o první kapitolu z třídílné série Abyss of the Shrine Maiden.

Reklama

Už je to sice nějaký čas, co u nás vydalo Bandai Namco hru Sword Art Online: Hollow Realization (konkrétně v říjnu loňského roku), ale pokud vás titul bavil, je načase znovu oprášit jeho digitální podstatu.

16. května totiž vychází na západě první část třídílného rozšíření Abyss of the Shrine Maiden. První díl Sword Art Online: Hollow Realization - Chapter I: Explorer of Illusory Mists bude k mání jak pro PlayStation 4, tak pro PS Vitu a opět se v něm vžijete do role Kirita a jeho přátel.

Hlavní příběh je zasazen do nového místa v zámku Aincrad, kterému dominují plameny, tekoucí magma a vlny teplého vzduchu. Vašim úkolem bude porazit Banea, The Crimson Demona, ale všechno nepůjde úplně hladce. Vaše skupina se bude snažit vyčistit tuto neuvěřitelně odpornou část krajiny, když si Premiere náhle začne stěžovat na bolesti hlavy. Zároveň se objeví tajemná maskovaná osoba, o které nejde říct, jestli je to spojenec nebo nový nepřítel.

Hlavní scénář se jmenuje Heroine Quest, kde si do skupiny můžete přidat Asunu, Lisbeth, Silicu a Premiere. Dalším úkolem bude Enigma Order Quest, za jehož splnění získáte drahocenný Fuse Paragon, předměty Mystic a Ultana GP Order a speciální dovednosti. A pokud budete chtít, můžete si znovu přizpůsobit vzhled hlavních postav.

Bandai Namco také trochu naznačilo, co nás bude čekat dál. Ve druhé kapitole bude scéně dominovat led a sníh. Ve třetí kapitole se objeví nové postavy Alice a Eugeo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama