V létě přifrčí Dangerous Driving 2
Dangerous Driving Novinka V létě přifrčí Dangerous Driving 2

V létě přifrčí Dangerous Driving 2

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Druhý díl super rychlé závodní arkády nově přiveze otevřený svět.

Reklama

V polovině minulého roku tehdy pouze sedmičlenné anglické nezávislé studio Three Fields Entertainment, které tvoří bývalí zkušení zaměstnanci stvořitelů Burnoutu z Criterion Games, vydalo rychlou závodní arkádu Dangerous Driving. Ta v konkurenci občerstveného Burnoutu Paradise Remastered (naše recenze 8/10) absolutně propadla (naše recenze 4/10), ale zřejmě s ní tvůrci byli spokojení a nějaké kupce si našla, takže pomalu dokončují jejího nástupce v podobě Dangerous Driving 2.

 

Dangerous Driving 1
Dangerous Driving 1

Druhý díl má předběžně vyjít v létě pro PC a PS4, ale dokonce již i na nový XX (Xbox X) a poprvé také na SW. Zajímavé, že o vydání na PS5 se tvůrci nijak nezmiňují. Dangerous Driving 2 má být opět stejná zběsilá závodní arkáda se smyšlenými vozidly ve stylu Burnoutu, stejně jako slabá jednička. Nicméně na rozdíl od ní se má závodění odehrávat již v plně otevřeném světě, podobně jak to má Burnout Paradise, přičemž si budete moci volně vybírat jakýkoli dostupný závod, na který při projížďkách narazíte.

 

Koncepční kresba Dangerous Driving 2
Koncepční kresba Dangerous Driving 2

Tvůrci se dále zaklínají, že opravdu již stihnou na den 1 plnou a funkční podporu online multiplayeru (to se jim minule nepovedlo) i offline multiplayeru na rozdělené obrazovce. Splitscreen je totiž absolutně nejžádanější funkcí, kterou si komunita kolem Dangerous Driving přála. Žádné další informace prozatím autoři nesdělili, ani nevydali žádné video či obrázky (krom toho teaser konceptu výše). Více se prý dozvíme na festivalu PAX East 2020, jenž se koná od 27. února v americkém Bostonu, kde by měli tvůrci ukázat Dangerous Driving 2 poprvé v hratelné podobě. V Evropě si demo hry zahrajete na srpnovém gamescomu v Kolíně nad Rýnem.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama