V novém Call of Duty už nyní narazíte na cheatery
Call of Duty: Modern Warfare 2 Novinka V novém Call of Duty už nyní narazíte na cheatery

V novém Call of Duty už nyní narazíte na cheatery

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

20
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Kazit hru vám budou pravděpodobně i ve finální verzi.

Reklama

Call of Duty: Modern Warfare 2 dnes ukončuje fázi otevřené bety, jež byla přístupná pro všechny zásadní platformy. Možná vás to překvapí, ale už v této etapě se ve hře objevilo slušné množství jedinců užívajících nástroje, které se neslučují s kodexem poctivého hráče. Ano, čtete správně. Během hraní bylo možné narazit na cheatery disponující aimbotem a také wallhackem, což jsou pomůcky, které dokáží normálně hrajícím hráčům značně znepříjemnit herní zážitek. Je fascinující, že už v této etapě musí komunita čelit takovýmto problémům.

Jak můžete vidět na přiloženém tweetu, proti hráčům s touto výbavou se hraje opravdu těžko. Finální verze Call of Duty: Modern Warfare 2 by měla obsahovat Ricochet Anti-Cheat, což je nástroj, který má tento problém do jisté míry vyřešit. Není však vyloučeno, že se s cheatery sekáte i po vypuštění finální verze nového dílu oblíbené FPS série.

Datum vydání Call of Duty: Modern Warfare 2 je stanoveno na 28. října, kdy vyjde na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama