V Overwatchi se opět slaví Halloween
Overwatch Novinka V Overwatchi se opět slaví Halloween

V Overwatchi se opět slaví Halloween

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Zároveň včera vyšla verze hry pro Nintendo Switch.

Reklama

Halloween je v Americe vysoce oblíbeným svátkem a tak není divu, že téměř každá online hra v tuto dobu přichází se speciální událostí, která je inspirována právě tímto Dnem mrtvých. Pozadu nezůstává ani stále populární týmovka Overwatch, která Halloween oslavuje již s železnou pravidelností. A ani letošek není vyjímkou.

Od včerejšího dne tak ve hře můžeme z loot boxů získat celou plejádu speciálních odměn, kterým vévodí osmice nových tématických skinů - Inferno Junkrat, Vampire Baptiste, Gorgon Lucio, Pharoah Ana, Warlock Ashe, Demon Orisa, Will-o’-Wisp, a Scorpion Widowmaker.

Navrátil se i kooperační PvE režim Junkenstein’s Revenge, v němž můžete plnit speciální výzvy, za jejichž splnění získáte další odměny. Na zisk všech těchto věcí máte čas do 4. listopadu, kdy event skončí.

Nakonec se jistě hodí připomenout, že od včerejšího dne si Overwatch můžete zakoupit i na Nintendo Switch, kdy fyzické verze pořídíte na Xzone.cz a GameExpres.sk . Ovšem pozor! V krabičce nenaleznete cartridge, ale jen kód ke stažení hry z digitálního obchodu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama