V přípravě jsou další hry ze série SteamWorld
Novinka V přípravě jsou další hry ze série SteamWorld

V přípravě jsou další hry ze série SteamWorld

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Steampunkový svět se časem rozšíří.

Reklama

Autoři ze studia Image & Form Games, kteří se v minulém roce spojili se společností Zoink, aby vytvořili celek Thunderful Games, mají za sebou několik her ze série SteamWorld, jenž nabízely velice chytlavou hratelnost a zajímavý svět. Aktuálně však tým pracuje na akční plošinovce The Gunk, jenž se bude odehrávat na zapomenuté planetě a vyjde na PC, Xbox One a Xbox Seris X/S.

Jak to ale vypadá, tak pomalu uzrál čas na to, aby se vývojáři vrátili do světa, jenž je proslavil nejvíce, kdy nedávno na Twitteru oznámili, že je v přípravě rovnou několik nových projektů ze světa SteamWorld.

Toto oznámení však bylo poněkud skoupé na detailnější informace, takže aktuálně nevíme, kolik her je v přípravě a zda třeba jedna z nich není pokračování skvělého SteamWorld Heist.

Na podrobnější oznámení si tak budeme muset počkat. Během toho si můžete přečíst třeba naší dobovou recenzi na SteamWorld Dig 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama