V RAGE 2 budete mít superschopnosti
RAGE 2 Novinka V RAGE 2 budete mít superschopnosti

V RAGE 2 budete mít superschopnosti

Matěj Jakubčík

Matěj Jakubčík

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Vývojáři Just Cause a Mad Max nabídli nové informace.

Reklama

RAGE 2 chce být v mnoha ohledech lepší než jeho předchůdce. Chce být lepší, větší a šílenější. V rozhovoru pro časopis GamesTM autoři popsali superschopnosti pro hlavní postavu.

„Myslím si, že schopnosti dávají hře větší dynamiku a více způsobů, jak bojovat. Samozřejmě, že většinu soubojů budete řešit zbraněmi. Ale obě složky jdou skvěle dohromady a vzniká vyvážený mix,“ myslí si Loke Wallmo ze studia Avalanche, které stojí za sérií Just Cause a vytvořilo povedenou post-apokalyptickou akci Mad Max.

Oproti prvnímu dílu je zřejmé, že novější díl je mnohem barevnější a pestřejší. „RAGE 2 má být hlavně o legraci, má být bláznivý a šílený. Dávalo nám to smysl, abychom všechno co nejvíce zbarvili,“ objasňuje vývojář.

Studio Avalanche je známé pro svůj skvělý jízdní model, například u Mad Max. Jak to bude u RAGE 2? „Soustředili jsme se převážně na zbraně, které můžete připevnit k vozidlům, výbuchy a další vylepšení pro váš vůz. Budete mít vozidlo, které je sestaveno pro boj na poušti. Dále si ho budete moct vylepšit všemožnými upgrady,“ dodal.

Titul bude nabízet otevřený svět se spoustou možností. Do tohoto bláznivého světa se podíváme během roku 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama