V The Wandering Village budete stavět vesnici na hřbetu velkého stvoření
The Wandering Village Novinka V The Wandering Village budete stavět vesnici na hřbetu velkého stvoření

V The Wandering Village budete stavět vesnici na hřbetu velkého stvoření

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Strategie o symbiotickém vztahu v post-apokalyptickém světě.

Reklama

Stray Fawn studio je menší desetičlenný tým ze Švýcarska, stojící třeba za genetickým survivalem Niche či titulem Nimbatus - The Space Drone Constructor. Oba tyto kousky jsou pak minimálně zajímavé, což se dá říci i o jejich nově připravované hře The Wandering Village.

V té se ocitneme v nebezpečném, ale krásném post-apokalyptickém světě, v němž se skupinka lidí rozhodne vystavět svou vesnici na zádech obřího stvoření, kterému říkají Onbu (bohužel se nejedná o velkou želvu A'Tuin).

Díky tomuto kroku budete muset dobře využívat omezené místo, na němž vystavíte různé budovy, umožňující vašim vesničanům úspěšně přežít. Nicméně v dobré kondici musíte udržovat i Onbu, jenž se nesmí zastavit, jinak vás zachytí nebezpečné spory. Tímto se vytvoří krásný symbiotický vztah, o nějž se musí pečovat.

Ke hře aktuálně probíhá crowdfundingová kampaň na Kickstarteru, kde v době psaní článku mají tvůrci vybráno téměř dvojnásobek z požadované sumy, a to jim zbývá ještě mnoho dní.

Pokud tedy tvůrce chcete podpořit, můžete to udělat hned v několika cenových relacích, kdy za 15 a více eur dostanete i samotnou digitální kopii hry při vydání.

Datum vydání pak bude teprve ohlášeno, ale s plnou verzí se počítá ve čtvrtém kvartálu roku 2022. Nicměné na konci roku 2021 by měla dorazit early access verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama