V traileru na Goat Simulator 3 se objevily uniklé záběry z GTA 6
Goat Simulator 3 Novinka V traileru na Goat Simulator 3 se objevily uniklé záběry z GTA 6

V traileru na Goat Simulator 3 se objevily uniklé záběry z GTA 6

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Reakce Take-Two na sebe nenechala dlouho čekat.

Reklama

Vývojáři ze studia Coffee Stain, kteří stojí za sérií Goat Simulator, při tvorbě trailerů a dalších marketingových materiálů sází především na humor. Nemají přitom problém využívat nápady od jiných studií. Stačí si ostatně vzpomenout na oznamovací trailer ke třetímu Goat Simulatoru, který parodoval známou ukázku z dosud nevydaného Dead Islandu 2.

Nově vyvolal pozdvižení trailer na Goat Simulator 3, ve kterém vývojáři ukazují nelehký život NPC jménem Shaun. Ukázka kromě série vtipných momentů obsahuje i kratičkou pasáž gameplay záběrů z GTA 6, které unikly letos v září. Pouhá narážka na slavný únik by asi příliš pozornosti nevzbudila.

Použití samotných záběrů z hraní v oficiální reklamě na Goat Simulator 3 už ale bylo příliš i na společnost Take Two, která se jakožto vydavatel série GTA od počátku snaží veškeré uniklé materiály z připravovaného šestého dílu nahlašovat.

Přesně to se stalo i v případě této ukázky. Video bylo následně za porušení autorských práv z různých platforem a kanálů opravdu smazáno. Vývojáři Goat Simulatoru ale mohou být i tak spokojení, protože se o jejich hře opět mluví a píše. Zmíněnou ukázku si můžete prohlédnout níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama