Two Point Campus Novinka V Two Point Campus nebude chybět ani čarodějnictví

V Two Point Campus nebude chybět ani čarodějnictví

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vybudujte školu, v níž se ani Harry Potter neztratí.

Reklama

Rozverná strategie Two Point Campus měla vyjít už začátkem druhé poloviny května, avšak před několika dny došlo na její odložení, a to až na 9. srpna, jelikož autoři potřebují více času na optimalizaci.

Díky tomuto času navíc nicméně mají autoři možnost nám samotný titul a jeho jednotlivosti blíže představit, což ostatně dělají i skrze nové video.

To nám odhaluje další možné zaměření, jímž se budou moci vaši svěřenci vydat, kdy jím není nic jiného a menšího než čarodějnictví.

Studenti se tedy budou muset naučit správně používat hůlku a vhodným způsobem nosit čarodějnický klobouk, kdy následně se mohou pustit do vaření lektvarů, případně se pokusit předpovídat budoucnost z křišťálové koule. Chybět nebudou ale ani kouzelnické duely. Toto zaměření by posléze mohlo být u vašich studentů populární, jelikož je dokázáno, že čarodějnictví dělá lidi o 6 % více okouzlující.

Two Point Campus vyjde na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. V den vydání ho naleznete i v Game Passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama