V Ubisoftu má vznikat remake Assassin's Creed IV: Black Flag
Assassin's Creed IV: Black Flag Novinka V Ubisoftu má vznikat remake Assassin's Creed IV: Black Flag

V Ubisoftu má vznikat remake Assassin's Creed IV: Black Flag

Filip Svoboda

Filip Svoboda

22
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Piráti by se mohli vrátit i jinak než ve Skull and Bones.

Reklama

Ubisoft má podle dvou anonymních zdrojů magazínu Kotaku pracovat na předělávce jednoho z nejoblíbenějších dílů série Assassin's Creed s podtitulem Black Flag. Nová podoba pirátského dobrodružství má být zatím v úplných začátcích a nemáme ji čekat v nejbližších několika letech.

Není jasné, jakým směrem se bude spekulovaný vývoj ubírat, zda se budou vývojáři držet původní vize a spíše adventurního pojetí her z oblíbené série, nebo se pokusí napodobit Odyssey a Valhallu a přetvoří příběh Edwarda Kenwaye na rozsáhlé akční RPG. Ve vývoji by měl být každopádně významně zapojen singapurský tým Ubisoftu, který stojí za komplexní technologií oceánů.

Black Flag má být oživen navzdory tomu, nebo právě proto, že na multiplayerovou pirátskou akci Skull and Bones stále čekáme. Ta má být založena na námořních soubojích právě z Assassin's Creed IV. Od roku 2017, kdy byl titul oznámen, jsme se ale dočkaly řady odkladů a informací o problematickém vývoji. V srpnu má dorazit beta verze, nakonec ovšem pouze pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama