V září se dočkáme dalšího Ubisoft Forward
Novinka V září se dočkáme dalšího Ubisoft Forward

V září se dočkáme dalšího Ubisoft Forward

Ondřej Partl

Ondřej Partl

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Tento digitální event překonal v počtu diváků i E3 konference společnosti.

Reklama

Digitální stream Ubisoft Forward se uskutečnil před několika dny, kdy jsme se během něho dočkali ukázek z několika připravovaných her, kde nechyběl ani Far Cry 6 či Assassin's Creed Valhalla.

Tato událost pak zaznamenala rekordní sledovanost, čímž byly překonány i každoroční konference firmy na E3, pročež se Ubisoft rozhodl, že se v září dočkáme dalšího takového streamu (přesné datum bude ohlášeno později).

Tuto skutečnost oznámil finanční ředitel společnosti, Frédérick Duguet, během konferenčního hovoru s akcionáři.

Jaké hry by se zde mohly objevit je prozatím předmětem spekulací, avšak dalo by se počítat s Rainbow Six Quarantine a Gods & Monsters, kdy oba tituly měly původně vyjít do konce tohoto fiskálního roku, tedy do konce března 2021, avšak Duguet naznačil, že jedna z těchto her může být posunuta na pozdější termín.

Během hovoru se objevil i ředitel společnosti Yves Guillemot, jenž řekl, že všechny jejich next-gen hry do konce roku 2020 budou mít cenovku 60 amerických dolarů (cena u nás na oficiálních digitálních obchodech zůstává, jelikož se jedná jen o přepočet ceny z eura, které posílilo).

Guillemot se taktéž vyjádřil k nedávným zprávám o sexuálním obtěžování a špatnému chování ve firmě, kdy je odhodlán provést ve společnosti veliké změny, aby byla posilněna jejich pracovní kultura, kde se všichni její zaměstnanci mohou cítit v bezpečí.

K tématu sexuálního obtěžování ve videoherním průmyslu se nicméně můžete těšit na samostatný speciál, takže pokud vás tato problematika zajímá, můžete ho začít pomalu vyhlížet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama