Valheim nastiňuje budoucí obsah
Valheim Novinka Valheim nastiňuje budoucí obsah

Valheim nastiňuje budoucí obsah

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Další větší update se zaměří na dobrodružnou stránku hry.

Reklama

Čas peláší vskutku nezastavitelným tempem, což znamená, že je to už více než měsíc od vydání první velké obsahové aktualizace do povedeného survivalu Valheim (naše dojmy zde).

Vydání tohoto updatu bylo pro vývojáře významným milníkem, avšak nyní už je čas, aby se začali věnovat dalšímu obsahu, který se tentokrát více zaměří na dobrodružnou stránku hry.

A tvůrci začali lákat na první změny, kdy se příští větší update bude zabývat biomem zvaným Mistlands, který pomalu začíná dostávat své vlastní kontury.

Nicméně vývojáři sami ještě neví, jak nakonec bude vypadat finální podoba tohoto prostředí, přičemž naznačují, že s novou aktualizací nemusí být kompatibilní staré uložené pozice, takže je možné, že bude třeba začít hrát od znovu.

Valheim nastiňuje budoucí obsah

Avšak vydání této aktualizace je ještě poměrně daleko, tudíž se před ní dočkáme několika menších. No a aktuálně se třeba jeden z vývojářů zaměřuje na to, jak udělat biom zvaný Mountains zajímavější pro průzkum, kdy vznikly první koncepty, jenž naznačují, že by mohlo dojít na přidání jeskyní.

No a jelikož se blíží Halloween, který teda vikingové neslaví, tak si ve hře můžete vytvořit tematické svítidlo z tuřínu.

Valheim nastiňuje budoucí obsah

Valheim lze zakoupit na Steamu za 16,79 eur (430 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama