Valheim slaví první výročí
Valheim Novinka Valheim slaví první výročí

Valheim slaví první výročí

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC

A opět dostáváme ukázku budoucnosti.

Reklama

Vikinský a velice úspěšný survival Valheim včera oslavil své vůbec první výročí, čemuž se ani nechce příliš věřit (naše dojmy naleznete zde).

Nicméně tomu tak skutečně je, pročež si autoři na únor připravili různá oznámení, takže fanoušci mají bedlivě kontrolovat oficiální komunikační kanály, aby jim něco neuniklo. Ovšem některé další střípky informací dostáváme už nyní.

Jak asi víte, tak v únoru vychází handheld Steam Deck, který umožňuje hrát různé tituly ze Steamu i na cestách. A proto se autoři z Iron Gate aktuálně snaží o to, aby zde titul běhal bez větších problémů, a to už v době vydání tohoto stroje.

Kromě toho se dokončuje slibovaná aktualizace, která se zaměří na horský biom, v němž na vás budou čekat nová tajemství. Abyste se ale na něj mohli naladit, můžete se podívat na dvojici nových obrázků.

Avšak i nadále pokračují práce na Mlžných krajinách, kdy si tvůrci konečně ucelili představu a už ví, jaké potvory zde nalezneme. No a podle konceptu to vypadá, že budeme mít co do činění s dalšími nepříjemnými létajícími potvorami.

Valheim slaví první výročí

Každopádně kromě těchto novinek ještě došlo na ohlédnutí za uplynulými svátky, během nichž byla uspořádána budovatelská soutěž, v jejímž rámci vzniklo mnoho zajímavých děl. A vy se níže můžete podívat na tvorbu vítěze, který má přezdívku Zugzuglife. Vskutku pompézní stavba.

Valheim slaví první výročí
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama